• Novinky

            • Veľkonočné tvorivé dielne

            • Dňa 19.3. sa deti z 3. a 5. oddelenia školského klubu zúčastnili Veľkonočných tvorivých dielní v Mestskom múzeu v Seredi. Umelci si pre návštevníkov pripravili zaujímavé techniky, ktorými si mohli zdobiť, či vyrábať rôzne výrobky nielen s veľkonočnou tematikou. Takto si vyskúšali napríklad vypaľovanie do dreva, čo si vyžadovali trpezlivosť ale aj pozornosť. Tradičnou technikou bolo zdobenie kraslíc voskom, čo je u detí veľmi obľúbené. Náročnou, ale krásnou je aj tvorba paličkovej čipky, ktorú im ochotne predviedli aj naučili tety umelkyne. Nakoniec si deti uplietli namiesto korbáčov pestré náramky. S dobrou náladou a vlastnoručne vyrobenými ozdobami sme sa rozlúčili, poďakovali za toto príjemné podujatie.

            • Oznam

            • Oznam – skrátenie vyučovania

                          Riaditeľka  CZŠ sv. Cyrila a Metoda v Seredi oznamuje, že z prevádzkovo organizačných dôvodov  bude dňa 27. marca 2024 skrátené vyučovanie. Vyučovanie končí 4. vyučovacou hodinou o 11.35. ŠKD bude v prevádzke do 15.00 hod.

                          Športový deň sa bude konať 26. marca 2024, vyučovanie končí 5. vyučovacou hodinou o 12.30, ŠKD bude riadne v prevádzke.

                                                                                                                         Ing. Monika Kroláková

                                                                                                                              riaditeľka školy

            • Oznam

            • Oznámenie  o udelení riaditeľského voľna

              Riaditeľka Cirkevnej základnej školy sv. Cyrila a Metoda v Seredi na základe § 150 ods. 5 zákona č. 245/2008 Z.z.  udeľuje na deň 20.3. 2024 (streda)  riaditeľské voľno pre žiakov 5. až 8. ročníka.

                    Riaditeľské voľno sa udeľuje z prevádzkovo-organizačných dôvodov – zabezpečenie T9.

                                                                                                                Ing. Monika Kroláková, riaditeľka školy

            • Výlet na ľadovú plochu

            • 27. 2. 2024 a 12.3. 2024 sme mali možnosť zažiť s našimi žiakmi 1. a 2. stupňa dopoludnie na ľadovej ploche v Šoporni. Výlet za ľadovým dobrodružstvom bol nielen príležitosťou na zábavu, ale aj možnosťou na zdokonalenie našich zručností v korčuľovaní. Navzájom sme si pomáhali, zdieľali tipy, rôzne triky a spoločne sme sa posúvali vpred. Bolo úžasné vidieť, ako sa naši žiaci stretávajú s novými výzvami. Ich nadšenie a radosť boli naozaj nákazlivé a spoločne vytvorili  úžasnú atmosféru. Tešíme sa na ďalšie skvelé zážitky, ktoré nám školský rok ešte prinesie!

              L. Bartošová